طرز تهیه کوکو مرغ و سیب زمینی سوخاری خوشمزه آسان و مرحله به مرحله
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 59
نویسنده : melina

طرز تهیه کوکو مرغ | سریع و خوشمزه - زرین بانو

 

مواد لازم کوکو مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سوخاری به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 


طرز تهیه کوکو مرغ

 

 

مرحله اول: پخت سیب زمینی و مرغ
ابتدا سینه مرغ و سیب زمینی ها را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب داخل دو قابلمه کوچک بریزید ، برای پخت مرغ سینه را به همراه کمی نمک و زردچوبه ۱ عدد پیاز چهار قاچ شده و ۱ به سیر داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود. سیب زمینی ها را نیز داخل آب ریخته تا آبپز شوند سپس بعد از پخت سیب زمینی را پوست بگیرید و بگذازید تا خنک شوئ. سینه مرغ را نیز بعد از پخت از آب مرغ خارج کنید.

مرحله دوم:مخلوط کردن مواد
در مرحله بعد یک کاسه مناسب و جادار انتخاب کنید و سینه مرغ و سیب زمینی ها را داخل کاسه رنده کنید. سیر ها و پیازها را به صورت جداگانه رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی مرغ و سیب زمینی اضافه کنید. جعفری را هم به صورت ساطوری خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن جعفری اجباری نیست ولی این کار باعث می شود کوکو خوش طعم تر شود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 

مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط کنید سپس به باقی مواد اضافه کنید و مجددا مواد را به خوبی ورز دهید تا مایه کوکو منسجم و یکدست شود.

 

مرحله چهارم: سرخ کردن کوکو مرغ
پس از اینکه مایه کوکو مرغ آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل دهید ، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن بیندازید. برای قالب زدن کوکو ها می توانید از قالب فلافل هم استفاده کنید. پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کوکوها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی

  1. شما می توانید سینه مرغ را به صور خام چرخ کنید و با مواد اضافه کنید.
  2. می توانید مرغ را به صورت ریش ریش بسیار ریز در بیاورید.
  3. آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ و استاک مرغ استفاده کنید.
  4. می توانید برای خوش رنگ شدن کوکو مرغ کمی زغفران سائیده شده به مواد اضافه کنید.
  5. بهتر است کوکو ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.
  6. شما به دلخواه می توانید کوکو را در پودر سوخاری نغلطانید و مستقیم داخل تابه سرخ کنید.
  7. اگر زمان دارید می توانید مواد کوکو را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار انسجام بیشتری پیدا کند.
  8. اگر تخم مرغ ها را خوب بزنید کوکو پف خوبی خواهد کرد.
  9. به دلخواه می توانید از ذرت یا هویج خرد شده نیز در تهیه این کوکو استفاده کنید.
  10. به دلخواه ۱ ق غذا خوری پیازچه خرد شده نیز می توانید به مواد فوق اضافه کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: